Кількість загиблих через ракетний удар по селу Гроза на Харківщині зросла до 52

Кількість загиблих через ракетний удар по селу Гроза на Харківщині зросла до 52

Укрінформ
Унаслідок удару «Іскандером» по кафе в с. Гроза Куп’янського району на Харківщині загинули 52 людини, четверо вважаються безвісти зниклими.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«За уточненими даними, в с. Гроза Куп'янського району внаслідок ракетного удару загинули 52 людини, 6 людей отримали поранення», - йдеться у повідомленні.

Як пояснили в пресслужбі ОВА, наразі зібрані всі дані з прізвищами, наявні всього 58 тіл (одне з яких фрагментарне).

«51 людина загинула. Одразу було 7 поранених, одна жінка померла у лікарні. Тож загальна кількість жертв 52», - сказали в адміністрації.

Читайте також: Ракетний удар по кафе на Харківщині: всі постраждалі - у важкому стані

Начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко повідомив, що наразі четверо осіб вважаються зниклими безвісті, із них двоє - діти, тіла яких можуть бути серед неідентифікованих фрагментів.

Як повідомлялося, 5 жовтня російські війська завдали ракетного удару по магазину-кафе в с. Гроза на Харківщині, коли там проходили поминки за військовослужбовцем, якого перепоховали в рідному селі. Було відомо, що 51 людина загинула, зокрема син, невістка та дружина загиблого воїна. Ще шестеро людей отримали поранення. Всі у важкому стані.

За інформацією правоохоронців, удару по кафе росіяни завдали ракетою “Іскандер-М”, її уламки вилучено з місця трагедії.

Читайте також: У селі Гроза загинула родина військового, якого перепоховали, троє людей зникли безвісти

Як повідомив начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, вдалося встановити особи 35 загиблих, решта тіл дуже понівечені. У родичів будуть відбирати зразки ДНК для ідентифікації всіх жертв.

У зв’язку з масовою загибеллю цивільних громадян внаслідок терористичної атаки російських військ на Харківщині оголошена триденна жалоба з 6 по 8 жовтня.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-