На Черкащині чоловік із рушниці поранив поліцейського

На Черкащині чоловік із рушниці поранив поліцейського

Фото, відео
Укрінформ
Поліцейські Черкащини провели спецоперацію для затримання чоловіка, який стріляв у односельців і поранив поліцейського.

Про це повідомляє поліція Черкаської області на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"До поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що у селі Ревівка на Черкащині невідома особа з рушниці обстріляла його автомобіль. За викликом негайно виїхали правоохоронці. У дію ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили бійців спецпідрозділу КОРД. До прибуття поліції правопорушник забарикадувався у своєму будинку, а коли спецпризначенці намагалися його деблокувати, дістав гранату та погрожував її підірвати. Не реагуючи на законні вимоги поліцейських, зловмисник відкрив стрілянину в їхній бік та поранив одного з правоохоронців", - йдеться в дописі.

Як повідомляють у поліції, бійці КОРДу роззброїли та затримали хулігана. У нього вилучили вогнепальну зброю, набої до неї, а також гранату й інші речові докази. Затриманого помістили до ізолятора тимчасового тримання під варту.

Поранений поліцейський госпіталізований до лікарні. Його прооперували. Він перебуває під наглядом лікарів.

Читайте також: В Умані ударні дрони влучили по промисловій інфраструктурі, є постраждалий

Слідчі відкрили три кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство), за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 348 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомили про підозру, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Затриманому загрожує до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, у Кропивницькому відбулася стрілянина у середмісті, троє осіб зазнали вогнепальних поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-