Загарбники минулої доби обстріляли чотири райони Харківщини

Загарбники минулої доби обстріляли чотири райони Харківщини

Укрінформ
Російські війська минулої доби, 2 жовтня, обстріляли чотири райони Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Фейсбуці.

«Протягом минулої доби російські окупанти обстрілювали цивільну інфраструктуру та мирне населення Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів», - заявив Синєгубов.

За його словами, вчора близько 09:10 ворог завдав удару п’ятьма ракетами С-300 по околицях Харкова. Зафіксовано влучання в землю, пошкоджено господарську будівлю, підсобні приміщення бюро ритуальних послуг. Одна з ракет влучила на територію навчального містечка одного з вишів, не спричинивши масштабних руйнувань. Без постраждалих.

Також голова ОВА повідомив, що близько 13:50 ворог завдав удару керованою авіабомбою по Куп'янську. «Пошкоджено 6 приватних житлових будинків, складська будівля та 4 багатоповерхові житлові будинки. Зазнали поранення 76-річний чоловік та 57-річна жінка. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості», - зазначив він.

Крім того, росіяни завдали удару КАБ по району сіл Чернещина та Першотравневе Ізюмського району, потерпілих немає.

У селі Гур'їв Козачок Богодухівського району обстрілом пошкоджено 3 приватні будинки. У селі Охримівка Чугуївського району пошкоджено будівлю майстерні фермерського господарства, сталася пожежа.

Синєгубов додав, що за минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 7 га території та знешкодили 145 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: На Миколаївщині ППО вночі знищила 16 «Шахедів»

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок удару російських військ по Куп‘янську Харківської області поранення дістали двоє мирних жителів, правоохоронці розпочали розслідування.

Фото: Олег Синєгубов/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-