Рятувальники провели масштабні навчання на Львівщині

Рятувальники провели масштабні навчання на Львівщині

Фото
Укрінформ
Уперше представники місцевих пожежних команд та добровільних дружин Львівщини взяли участь у масштабних навчаннях, наближених до реальних умов, з якими стикаються рятувальники.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодення дає неабиякі виклики, і наші рятувальники стикаються з надзвичайними ситуаціями на промислових підприємствах, об’єктах інфраструктури. І важливо підтримувати боєздатність наших підрозділів і нових працівників, які приходять до нас. Сьогодні в навчаннях взяли участь близько 300 рятувальників, і вперше ми залучили представників місцевих та добровільних команд», - розповів начальник ГУ ДСНС у Львівській області Юрій Кагітін.

Він наголосив, що навички, здобуті на навчаннях, допоможуть місцевим пожежним підрозділам покращити співпрацю з професійними вогнеборцями.

На Львівщині відбулися масштабні навчання рятувальників / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

Команди добровольців-рятувальників Львівщини вперше проходили психологічний вишкіл в умовах ліквідації надзвичайних ситуацій. Під час навчань вправлялись у гасінні пожеж, відпрацьовували навички самопорятунку з висоти, долали охоплений вогнем лабіринт. Загалом навчання проходили на дев’яти локаціях.

Читайте також: Працюють 24/7, аби допомогти людям: Президент подякував працівникам екстрених служб

Як повідомляв Укрінформ, в червні у Львівську область прибули чотири пожежні автомобілі від німецької організації Freunde helfen Konvoi, два з них передали на Херсонщину та Миколаївщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-