В Україні прогнозують теплі останні вихідні вересня, подекуди можливі дощі

В Україні прогнозують теплі останні вихідні вересня, подекуди можливі дощі

Погода
Укрінформ
На вихідних 30 вересня – 1 жовтня погода в Україні буде переважно теплою і ясною, лише у деяких регіонах пройдуть короткочасні дощі.

Про це Укрінформу повідомили в Sinoptik.ua.

За даними синоптиків, найтепліше в суботу буде у південних областях країни – до +28 °C, на сході, в центрі, у Київській та Житомирській областях – до +26 °C, на заході, в Сумській та Чернігівській областях – до +24 °C. При цьому короткочасні дощі очікуються лише на Волині, в Рівненській, Львівській та Житомирській областях.

У перший день жовтня буде не так тепло, але все ж таки комфортно. На сході термометри в неділю покажуть +22…+24 °C, у центральних регіонах – +20…+22 °C, на півночі та заході – до +20 °C. Погода без опадів очікується у південних, південно-східних та східних областях. У решті регіонів можливі невеликі дощі.

Читайте також: Жовтень в Україні буде теплішим за норму - метеоролог

У понеділок усе ще буде тепло. У південних областях та Херсоні повітря прогріється до +23…+24 °C, у центральних – до +20 °C, у решті регіонів – до +17…+19 °C. Погода на початку тижня буде переважно без опадів, невеликі дощі можливі лише у східних областях країни.

Синоптики також попереджають, що на вихідних по всій Україні, крім Закарпаття, Прикарпаття та Волині, оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-