Унаслідок атаки на Одещині пошкоджений міжнародний пункт пропуску - Гуменюк

Унаслідок атаки на Одещині пошкоджений міжнародний пункт пропуску - Гуменюк

Укрінформ
Унаслідок нічної атаки росіян по Одеській області було пошкоджено прикордонну інфраструктуру у міжнародному пункті пропуску.

Про це у ефірі телемарафону «Єдині новини» поінформувала керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає кореспондент Укрінформу.

«Одещина такожпотерпала цієї ночі від повітряних атак, які знову були спрямовані на припортову і прикордонну інфраструктуру. Пошкоджено прикордонну інфраструктуру у міжнародному пункті пропуску. Подунав’я, зокрема, потерпало. Унаслідок влучання там є факти загоряння автотранспорту в зоні очікування оформлення», - сказала вона.

Гуменюк поінформувала, що є інформація про двох постраждалих водіїв, яким була надана медична допомога. За її словами, також був дуже серйозний ризик для пасажирів автобуса, який готувався для перетину кордону.

«Тим не менше, результативність бойової роботи сил ППО - надзвичайно висока. Усього за час нічної атаки були знищені 10 «Шахедів» над Одещиною, 3 - над Херсонщиною, 6 - над Миколаївщиною, 3 - над Кіровоградщиною», - заявила керівник об’єднаного пресцентру Оперативного командування «Південь».

Читайте також: ППО вночі знищила 26 із 38 дронів-камікадзе

Вона зазначила, що оперативна ситуація на півдні залишається досить напруженою, і що росіяни не дають спокою фактично ні Одеській, ні Херсонській, ні Миколаївській областям.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Гуменюк заявила, що під час атаки Одеси РФ застосувала 19 ударних дронів та 12 ракет різного типу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-