У Чернівцях для ветеранів війни оновили кабінет реадаптації та реінтеграції

У Чернівцях для ветеранів війни оновили кабінет реадаптації та реінтеграції

Фото
Укрінформ
У Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни оновили кабінет реадаптації та реінтеграції, в якому військові та ветерани можуть набратися сил, отримати психологічну підтримку та емоційне розвантаження.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Чернівецької облради, передає Укрінформ.

“Кабінет реадаптації та реінтеграції оновили в Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що облаштовували кабінет власними силами та за допомогою волонтерів. Особливу увагу звертали на кольорове оформлення, адже саме барви створюють необхідну атмосферу. В оформленні простору обрали поєднання жовто-блакитного та червоно-чорного кольорів, оскільки воно сприяє хорошому психоемоційному стану.

Читайте також: На Сумщині створюють унікальний центр реабілітації ветеранів ЗСУ

В облраді поінформували, що в кабінеті спеціалісти госпіталю надають індивідуальні та групові консультації, проводять інформаційно-мотиваційну роботу, організовують групи підтримки для військових та їхніх рідних.

Як повідомляв Укрінформ, волонтери з Чернівців спільно із медиками закупили автобус, який переобладнають у мобільну стоматологію. Її відправлять у прифронтову зону для лікування військових.

Фото: Чернівецька облрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-