На Харківщині на вибухівці підірвався комбайн

На Харківщині на вибухівці підірвався комбайн

Фото
Укрінформ
В Ізюмському районі Харківської області під час роботи в полі на вибуховому предметі підірвався комбайн.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Харківській області повідомляє у Фейсбуці.

25 вересня близько 11:50 стало відомо про підрив сільськогосподарської техніки під час роботи в полі. Подія трапилась поблизу села Андріївка Ізюмського району. Комбайн New Holland наїхав на невідомий вибуховий пристрій, ймовірно, протитанкову міну.

Постраждалих немає. Внаслідок вибуху у комбайні сталась пожежа, яку ліквідували аграрії до прибуття пожежних підрозділів.

У ДСНС закликали бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не слід рухатися невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не варто чіпати будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не можна відвідувати ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які були тимчасово захоплені росіянами.

Читайте також: На Київщині автомобіль підірвався на вибухівці, водій загинув

У разі виявлення підозрілого предмета слід повідомити про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112".

Як повідомляв Укрінформ, в Ізюмському районі на Харківщині на вибуховому предметі підірвався КамАЗ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-