На Запоріжжі готують укриття для об'єктів критичної інфраструктури

На Запоріжжі готують укриття для об'єктів критичної інфраструктури

Укрінформ
У Запорізькій області готують укриття для об'єктів критичної інфраструктури, щоб вони могли вистояти під час ракетних атак росіян в осінньо-зимовий період.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

«На першому плані у нас зараз – захист критичної інфраструктури. Мова йде про укриття для них. Критичні об'єкти уже мають укриття, інші укриваються», – сказав він.

За словами Малашка, в області розуміють, що восени та взимку росіяни обстрілюватимуть енергетичну інфтрастурктуру області. «Розуміємо, що буде важко, особливо, якщо ворог буде застосувати БПЛА разом із ракетами та балістикою С-300», – зазначив він.

Читайте також: У ліцеї на Київщині відремонтували укриття, де одночасно можуть перебувати 400 дітей

За даними Малашка, в області зроблять максимум для того, аби пройти осінньо-зимовий період в нормальному режимі.

Як повідомляв Укрінформ, ООН із серпня готується надавати допомогу Україні взимку та очікує потенційних уражень енергетичної інфраструктури України. Україні виділять 55 млн дол. спеціально на зиму, організація зосередиться на постачанні тепла на рівні домогосподарств, центрів теплопостачання та лікарень.

Минулої осені та зими росіяни активно атакували енергетичну інфраструктуру України. У містах і селищах часто відбувалися відключення електроенергії та водопостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-