На ТОТ Донеччини запровадили комендантську годину

На ТОТ Донеччини запровадили комендантську годину

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Донеччини запровадили комендантську годину, заборонили масові зібрання, а військовим РФ дозволили "за потреби" керуватися російським законом про воєнний стан.

Відповідну "постанову", підписану ватажком "ДНР" Денисом Пушиліним, оприлюднив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Гауляйтер Пушилін відсвяткував своє незаконне призначення введенням офіційної цензури з повним контролем ФСБ інтернет-трафіку та комендантської години на території всієї окупованої частини Донецької області", - написав Андрющенко.

Він нагадав, що у Маріуполі комендантську годину було скасовано майже рік тому, а також зауважив, що "тривожність окупанта якось стрімко пішла вгору".

Андрющенко додав, що одночасно із введенням заборони на перебування на вулиці у нічний час офіційно заборонено будь-які прояви громадської непокори.

Читайте також: Ворог за добу вбив на Донеччині цивільного, ще чотирьох поранив

В оприлюдненому ним "документі" йдеться про заборону перебувати на вулиці з 23:00 до 04:00. Із масових заходів дозволені лише ті, які узгоджені із "оперативним штабом з реагування на воєнні загрози".

Як повідомлялося, Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-