На Запоріжжі ворог обстріляв 27 населених пунктів, загинула жінка

На Запоріжжі ворог обстріляв 27 населених пунктів, загинула жінка

Фото
Укрінформ
У Запорізькій області російські загарбники за минулу добу обстріляли 27 населених пунктів, у результаті загинула літня жінка.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко, передає Укрінформ.

«За минулу добу ворог здійснив 86 ударів по 27 населених пунктах – внаслідок артобстрілу загинула 82-річна жителька Оріхова», - написав очільник області.

Він зазначив, що було зафіксовано чотири РСЗВ-обстріли Малих Щербаків та Лук'янівського, п’ять БПЛА-атак Мирівки, Петрівського, Новоандріївки та Білогір'я, ракетний удар по Юрківці, також ворог угатив чотирма авіаційними снарядами по Роботиному та Оріхову.

Крім того, 72 артобстріли припали по території Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Новодарівки, Левадного, Малинівки, Білогір'я, Степногірська, Кам'янського, Малих Щербаків, П'ятихаток, а також інших міст та сіл на лінії вогню.

Надійшло 28 повідомлень про руйнування житлових будинків, господарських споруд та об'єктів інфраструктури, констатував Малашко.

Читайте також: Внаслідок атаки дронів пошкоджений об'єкт критичної інфраструктури у Дніпрі

Запорізька область постійно перебуває під обстрілами російських військ, ворог кожного дня убиває і травмує цивільних мешканців та руйнує інфраструктурні об’єкти.

Фото: Юрій Малашко/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-