У Львові провели акцію «Спочатку дрони - потім стадіони»

У Львові провели акцію «Спочатку дрони - потім стадіони»

Фото
Укрінформ
У Львові відбулася акція протесту з вимогою від обласної влади скасувати тендери на будівництво доріг та об’єктів некритичної інфраструктури, а направити кошти на допомогу військовим.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, акція під назвою "Спочатку дрони - потім стадіони" пройшла під стінами Львівської ОВА.

На протест, який тривав понад годину, зібралося більш як пів сотні людей - військові, поранені воїни, волонтери та активні містяни.

Мітингувальники вимагали від обласної влади скасувати усі тендери на капітальні ремонти доріг, побудову спортивних об'єктів та некритичної інфраструктури.

У Львові провели акцію "Спочатку дрони - потім стадіони" / Фото: Анастасія Смольєнко, Укрінформ

За словами організатора акції Святослава Літинського, військові адміністрації Львівщини відмовляють на запити військових частин щодо фінансування потреб військових. Натомість розподіляють гроші зі своїх бюджетів на видатки, які терміново не потрібні під час війни.

Читайте також: Луцька влада спрямує всі кошти від перевиконання бюджету на потреби ЗСУ

Із протестом проти тендерів, що не допомагають війську, люди збираються у Львові вже втретє. Обіцяють прийти також наступного тижня.

Як повідомляв Укрінформ, біля Одеської мерії кілька днів протестували одесити, вимагаючи від влади перерозподілити кошти та спрямувати ненагальні витрати з бюджету на допомогу ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-