До Лисичанська завезли багато російських військових

До Лисичанська завезли багато російських військових

Укрінформ
На околиці тимчасово захопленого Лисичанська завезли велику кількість російських військових.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"У Лисичанськ завезли багато військових рф, але їм обмежили пересування центральними кварталами міста, бо там вже живуть ті з загарбників, кому це дозволено. Нові гастролери розселяються по околицях та навколишніх селах", - зазначили в ОВА.

Зокрема в Малорязанцевому поселили в’язнів, яких готують до штурмів. "Із будинків, які ще не знайшли нових господарів, виносять все, що можна забрати собі або продати", - підкреслили в ОВА.

Як ідеться в повідомленні, кожні три доби з території "Азоту" в Сєвєродонецьку виїжджають заповнені металобрухтом вантажівки – загарбники продовжують вирізати агрегати хімічного об’єднання.

Пропагандистські сюжети за участі колишніх працівників про нібито швидкий пуск підприємства росіяни зняли ще влітку минулого року. "На тому все і завершилось. Для містян. Для приймальників металу ще ні", - підкреслили в обладміністрації.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, "за добу лише в Невському зафіксовано 70 вибухів після російських обстрілів. Зруйновано щонайменше один будинок. По селу відкривали вогонь як з артилерії, так і з авіації. Майже увесь день місцеві вимушені були перебувати в укриттях". 

Читайте також: У Сєвєродонецьку майже третина будівель не підлягає відновленню

Як зазначив Лисогор, від артилерійських та мінометних обстрілів також постраждала Білогорівка.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби росіяни завдали 59 ракетних та 62 авіаційні удари, здійснили 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій українських військ та цивільних об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-