Ранковий удар по Київщині: пошкоджений 21 будинок

Ранковий удар по Київщині: пошкоджений 21 будинок

Укрінформ
У Київській області унаслідок ранкової ракетної атаки, здійсненої Російською Федерацією, постраждали троє людей, пошкоджений 21 приватний будинок та понад 20 автомобілів.

Як передає Укрінформ, про це Київська обласна військова повідомляє у Телеграмі в оновленій інформації щодо наслідків ранкової ракетної атаки на Київщину.

Зазначається, що станом на 18:00, унаслідок атаки росіян пошкоджений 21 приватний будинок та понад 20 автомобілів. У домогосподарствах через падіння уламків вибиті вікна, двері, пошкоджені дахи, фасади. Триває збір інформації щодо потреби в будматеріалах, щоб невідкладно надавати їх людям для оперативного відновлення житла.

У результаті атаки постраждали три людини. Усі госпіталізовані до медзакладів із різними травмами середнього ступеня важкості.

Влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Водночас, падіння уламків спричинило пожежі на низці підприємств області.

Пошкоджена будівля професійно-технічного навчального закладу, вибиті вікна. Під час тривоги 160 учнів та 35 дорослих перебували в укритті, тому ніхто не постраждав.

Читайте також: Загарбники обстріляли Куцурубську громаду на Миколаївщині

Падіння уламків також зафіксовані на території одного з медичних закладів області та національного парку «Межигір’я».

Оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ворожої атаки.

Як повідомляв Укрінформ, вночі та зранку 21 вересня російські загарбники здійснили ракетну атаку по Україні. Унаслідок атаки - 20 постраждалих, пошкоджені близько 40 будівель.

Фото: Володимир Тарасов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-