ДБР затримало двох працівників ТЦК на Львівщині, які знущались над цивільним

ДБР затримало двох працівників ТЦК на Львівщині, які знущались над цивільним

Фото, відео
Укрінформ
Державне бюро розслідувань затримало заступника начальника одного з відділів Самбірського районного ТЦК та соціальної підтримки у Львівській області та військовослужбовця-водія цього відділу, причетних до побиття чоловіка і незаконного утримання його у приміщенні військкомату.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДБР.

"19 вересня військовослужбовець-водій побив громадянина, при цьому погрожував йому зброєю. Він бив потерпілого руками та ногами по тілу та обличчю. Відповідне відео було поширено мережею Інтернет у цей же день", - ідеться у повідомленні.

Працівники ДБР на місці події продовжують вивчати всі обставини інциденту.

Встановлено, що фігуранти утримували потерпілого у приміщенні військкомату з 12 вересня. Вони морили чоловіка голодом, били та знущалися, аби він добровільно пройшов військово-лікарську комісію.

Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру у незаконному позбавленні волі, катуванні та перевищенні військовою особою службових повноважень (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127, ч. 5 ст. 426-1 Кримінального кодексу України).

Як повідомляв Укрінформ, 19 вересня в інтернеті з'явилося відео, на якому двоє військових знущаються з чоловіка і погрожують йому зброєю.

Львівський ТЦК відсторонив військовослужбовців, які фігурують на цьому відео із побиттям цивільного у Самборі, та призначив службову перевірку інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-