Нічна атака дронів: у Львові є три влучання у промислові склади

Нічна атака дронів: у Львові є три влучання у промислові склади

Фото, відео
Укрінформ
Цієї ночі російська армія, за попередніми даними, випустила у напрямку Львівської області 18 ударних дронів типу Shahed.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Під час повітряної тривоги, яка розпочалася о 03:40 і тривала майже 2,5 години, Львівщину атакували дрони-камікадзе типу Shahed.

"За попередньою інформацією, у напрямку нашої області летіло 18 таких дронів. 15 із них Сили ПВК "Захід" збили. Сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у протиповітряної оборони області", - підкреслив Козицький.

Читайте також: Атака «Шахедів» на Львів: горить промисловий склад, є постраждалі

За його словами, є три влучання у промислові склади у Львові. Постраждав 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували у стані середньої складності. Також на місці удару перебувала жінка, вона госпіталізації не потребувала.

"На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу досі гасять. Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали", - зауважив очільник ОВА.

У Львові площа пожежі внаслідок влучання ворожих безпілотників сягнула 9 тисяч 450 кв.метрів. Про це повідомила у Телеграмі ДСНС.

Близько 5 ранку російські безпілотники атакували місто. В результаті виникла пожежа 3-х складських будівель на площі 9 тис. 450 кв.м. Є постраждалі. Ліквідація пожежі триває”, - йдеться в дописі.

У ДСНС Львова у Фейсбуці додали, що на місці події працює близько 125 рятувальників та понад 30 одиниць спецтехніки.

“На даний час рятувальники ліквідовують наслідки ворожої атаки. Роботи тривають, на місці працюють усі відповідні служби”, - зауважили в ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 19 вересня сили протиповітряної оборони збили 27 ворожих ударних БпЛА типу Shahed-136/131.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-