У Генічеську на «виборах» проголосували більше людей, ніж живуть у місті - ЗМІ

У Генічеську на «виборах» проголосували більше людей, ніж живуть у місті - ЗМІ

Укрінформ
У Генічеську на ТОТ Херсонщини на російських «виборах» проголосували більше людей, ніж їх фізично є.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє херсонське видання «Мост».

«В окупованому Генічеську на російських «виборах» проголосували більше людей, ніж їх фізично є. Про це свідчить опублікований російською ЦВК документ», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за ним, фейковий «орган місцевого самоврядування» в Генічеську «обрали» начебто 23 тисячами 678 голосами. Водночас у Генічеську ще в 2001 році, за даними перепису населення, проживала 21 тисяча 793 особи. Відтоді кількість населення у Генічеську не зростала, а через велику війну і зовсім серйозно скоротилася.

Як повідомляв Укрінформ, на ТОТ Херсонщини - повний провал так званих виборів, окупанти не змогли навіть показати картинку виборчого процесу, яка б відповідала заявленим цифрам «голосування».

Читайте також: Росія провалила «вибори» на тимчасово окупованих територіях Херсонщини - експерт

З 8 до 10 вересня російські загарбники проводили на тимчасово окупованих ними територіях незаконні псевдовибори, результати яких наперед вигадані.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець закликав міжнародну спільноту рішучо засудити псевдовибори на ТОТ.

У МЗС України заявили, що незаконні вибори, які Росія проводить на тимчасово окупованих територіях України, не матимуть жодних правових наслідків та не призведуть до зміни статусу захоплених російською армією українських територій. Міністерство закликало міжнародних партнерів засудити нікчемні і свавільні дії Росії та не визнавати легітимність жодної «адміністрації», яка буде створена за підсумками незаконних виборів, так само як і будь-які рішення, які будуть ними ухвалюватися.

Фото: Дементій Білий, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-