Росіяни за добу обстріляли 33 населені пункти на Запоріжжі, є загиблий

Росіяни за добу обстріляли 33 населені пункти на Запоріжжі, є загиблий

Укрінформ
Минулої доби російські війська обстріляли 33 населені пункти Запорізької області, здійснивши 121 обстріл. Внаслідок ворожих обстрілів загинув 65-річний чоловік, є руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко, передає Укрінформ.

“За минулу добу ворог здійснив 121 обстріл – під ударом опинилися 33 населені пункти”, - поінформував Малашко.

За його словами, 101 раз із артилерії ворог обстріляв територію Гуляйполя, Оріхова, Залізничного, Роботиного, Малинівки, Темирівки, Преображенки, Лугівського, Кам'янського, Степногірська, Лобкового, Малих Щербаків, Плавнів та інших прифронтових населених пунктів.

Сім БПЛА-атак росіяни завдали по Гуляйполю, Новоданилівці, Чарівному та П'ятихатках, обстріляли з РСЗВ Новопавлівку, Білогір'я й Новодарівку, гатили авіабомбами по Оріхову, Малій Токмачці та Роботиному, чотирьох ракетних ударів було завдано по Трудовому та Різдвянці.

Читайте також: У Дніпропетровській ОВА розповіли про наслідки повітряної атаки

Начальник ОВА зазначив, що внаслідок удару з РСЗВ по Новопавлівці загинув 65-річний чоловік, також зафіксовані руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія вдарила з різного озброєння по 24 населених пунктах Запорізької області, є руйнування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-