Армія РФ за добу обстріляла 20 населених пунктів на Харківщині

Армія РФ за добу обстріляла 20 населених пунктів на Харківщині

Укрінформ
Російська армія минулої доби, 10 вересня, обстріляла близько 20 населених пунктів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, загарбники завдавали авіаударів по Веселому Харківського району, Огірцевому Чугуївського району, Синьківці, Кислівці, Котлярівці Куп’янського району. Під артилерійським вогнем опинилися близько 20 населених пунктів.

Як зазначив голова ОВА, на Слобожанському напрямках росіяни продовжують утримувати угруповання військ прикриття державного кордону, проводять активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки.

За словами Синєгубова, о 20:23 у Рубіжному Вовчанської громади Чугуївського району внаслідок ворожого обстрілу горіла трава на площі 1 га. Жертв та постраждалих немає.

О 22:45 у Вовчанську Чугуївського району внаслідок обстрілу горів побутовий вагончик на площі 15 кв. м. Постраждалих немає.

Як повідомив Синєгубов, орієнтовно о 10:33 у селі Андріївка Ізюмського району у полі підірвався на невстановленому вибуховому пристрої комбайн. Водій дістав легкі осколкові поранення, від госпіталізації відмовився.

Читайте також: Авіація Сил оборони завдала 11 ударів по ворогу

Як повідомляв Укрінформ, 7 вересня на Харківщині через підрив машини і трактора на боєприпасах троє людей зазнали мінно-вибухових травм. Згодом один із постраждалих чоловіків помер.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-