У Кривому Розі кількість постраждалих від ракетного удару зросла до 73

У Кривому Розі кількість постраждалих від ракетного удару зросла до 73

Відео
Укрінформ
В Кривому Розі кількість постраждалих внаслідок ракетного удару зросла до 73 осіб.

Про це в Телеграмі повідомляє начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

"За уточненою інформацією, у Кривому Розі – 73 постраждалих. З них 35 – в лікарні. Стан 34-річного і двох 28-річних чоловіків медики все ще оцінюють як важкий. Одна людина загинула", - написав він.

У місті, серед іншого, понівечені 62 багатоквартирні будинки та 7 приватних осель. Побиті понад півсотні авто. Комунальні служби все ще розчищають територію від уламків. Вивезли майже 210 т зруйнованих конструкцій.

Читайте також: Ігнат: Попередньо, ворог вдарив по Кривому Рогу ракетою «Іскандер К»

Також зазначається, що протягом дня ворог атакував Нікопольщину. На районний центр спрямував дрон-камікадзе. Цілив і з важкої артилерії. З неї ж бив по Марганецькій громаді.

Пошкоджена адмінбудівля, приватний будинок, 2 легкові машини.

У атакованому сьогодні росіянами Кривому Розі 236 осіб звернулися із заявами щодо відшкодування за втрачене майно. Про це в Телеграмі написав міський голова Олександр Вілкул.

"Отримали звернення від 163 мешканців щодо пошкодженого майна. Ще 73 постраждалих подали заяви через Дію на державну допомогу", - йдеться у дописі.

Раніше повідомлялось, уранці 8 вересня російські війська завдали по Кривому Рогу ракетного удару. Спочатку була інформація про одного загиблого і дев'ятьох поранених.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-