Псевдовибори у Маріуполі: росіяни проводять зачистку населення та обшуки авто із собаками

Псевдовибори у Маріуполі: росіяни проводять зачистку населення та обшуки авто із собаками

Укрінформ
У тимчасово захопленому російською армією Маріуполі через те, що стартували «вибори в місцеві органи влади», йде зачистка населення та обшук автівок із собаками.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та опублікував відповідні світлини.

«Знов зачистки. Всю ніч та рано-зранку стрімке зростання кількості мобільних патрулів, у тому числі обшук автівок із собаками. Посилення контрпартизанських заходів пов’язано зі стартом незаконних виборів у режимі виборчих дільниць. Просто бояться», - написав Андрющенко.

Як повідомлялося, у Маріуполі на автобусних зупинках у припаркованих авто загарбники вже достроково проводять «вибори у місцеві органи влади».

Читайте також: МЗС вимагає від Пекіна пояснень щодо приїзду китайських «гастролерів» у Маріуполь

Центральна виборча комісія РФ проголосувала за проведення так званих "виборів" на тимчасово підконтрольних загарбникам українських територіях 10 вересня у "місцеві органи влади". Йдеться про тимчасово окуповані РФ території України в Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-