На Рівненщині затримали чоловіка, який відкрив стрілянину в багатоповерхівці

На Рівненщині затримали чоловіка, який відкрив стрілянину в багатоповерхівці

Фото
Укрінформ
На Рівненщині затримали чоловіка, який стріляв у будинку, куди на виклик прибули поліцейські.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Рівненської області.

«Ніхто із правоохоронців та мешканців багатоповерхівки, де відбувалися події, не постраждав. У рамках кримінального провадження вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 30 серпня, о 21:38 на спецлінію 102 надійшло повідомлення 18-річного жителя Сарн, що на вулиці Широкій з балкона будинку на другому поверсі невідома особа здійснила постріли.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину в центрі Дніпра

Сарненські патрульні в складі двох екіпажів одразу виїхали на місце події. Як підкреслюється, після законної вимоги поліцейських відчинити двері у квартирі пролунав вибух. У подальшому зловмисник здійснив постріли, попередньо з пістолета, в під’їзді, де перебували правоохоронці.

Як інформують правоохоронці, через високий ступінь загрози громадянам і поліцейським, начальник поліції області ввів спецоперацію, поліцейські затримали зловмисника.

У поліції повідомили, що 27-річного сарненчанина, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-