Поліція встановила особу чоловіка, який принижував українських військових у Полтаві

Поліція встановила особу чоловіка, який принижував українських військових у Полтаві

Фото
Укрінформ
Поліція Полтавщини встановила особу та відкрила кримінальне провадження стосовно полтавця, який принижував військових та знімав це на відео.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Полтавській області, передає Укрінформ.

«Під час моніторингу соціальних мереж поліцейські Полтави виявили кілька відео, на яких місцевий чоловік словесно ображає та принижує українських військових, які в однострої виконували свої обов'язки в обласному центрі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка, який влаштував стрілянину в центрі Дніпра

Зазначається, що особу правопорушника встановили. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення особі про підозру. Тривають слідчі дії.

Раніше соцмережами поширилося відео, де полтавець принизив військовослужбовця, коли той попросив показати документи.

Як стверджує інтернет-видання «Полтавщина», мова йде про фітнес-тренера Романа Заволоку, який знаходив на вулиці працівників військкомату, які роздавали повістки, ображав їх і знімав розмову на відео.

Заволока публікував відео зі співробітниками військкомату на своєму Інстаграм-каналі. На одному з них він плюнув і назвав «придурком» ветерана війни Олександра Мацька, який хотів вручити йому повістку. Також чоловіки кепкували із тремтячих рук військового, хоча той пояснив, що тремор у нього від контузії, а на війну він пішов добровільно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-