Мер Миколаєва підтвердив інформацію щодо викрадення меблів та техніки з міськради

Мер Миколаєва підтвердив інформацію щодо викрадення меблів та техніки з міськради

Ексклюзив
Укрінформ
Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич підтвердив інформацію з викраденням меблів та техніки з приміщення міської ради на 3, 5 млн грн, але прокоментувати деталі розслідування пообіцяв вже після війни.

Про це він сказав в інтерв’ю кореспонденту Укрінформу, відповідаючи на запитання щодо того, як просувається розслідування цієї справи.

“Це сталося тоді, коли наших працівників у цьому приміщенні не було. Згодом ми зробили інвентаризацію всього, що звідти викрали, та передали інформацію до поліції. Насправді там зникло всього набагато більше, аніж на 3,5 млн. З мого кабінету щезли навіть особисті речі”, - сказав Сєнкевич.

Читайте також: Бюджет Миколаєва перевиконується на ₴800 мільйонів – мер

Він також зазначив, що не буде коментувати цю ситуацію зараз, а після війни жителі міста дізнаються багато цікавого з цього приводу.

Як повідомлялося, на деяких інтернет-ресурсах була розповсюджена інформація з неофіційних джерел, що з приміщення міської ради ще у перші місяці повномасштабного вторгнення було вивезено на 3, 5 млн грн техніки, меблів та іншого обладнання. Постраждали не тільки кабінети працівників міської ради, а й редакції газет, які там знаходилися до початку великої війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-