На Харківщині відкрили пам’ятний знак на честь захисників Золочева

На Харківщині відкрили пам’ятний знак на честь захисників Золочева

Фото, відео
Укрінформ
Неподалік селища Золочів Харківської області відкрили пам’ятний знак на честь воїнів 93-ї окремої механізованої бригади “Холодний Яр” і співробітників поліції, які разом зупинили російських загарбників, що рухалися в бік селища.

Про це у Телеграмі повідомила поліція Харківської області, передає Укрінформ.

Пам’ятний знак на честь захисників, воїнів славетної 93 бригади та співробітників поліції, які разом зупинили окупантів та розбили ворожу техніку, відкрили неподалік селища Золочів”, - йдеться в повідомленні.

В урочистому заході взяли участь начальник ГУ НП у Харківській області Володимир Тимошко, заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов, керівництво Золочівської територіальної громади, бійці 93-ї ОМБ “Холодний Яр” та інші.

Зазначається, що на відкритті пам’ятного знаку також мав бути Сергій Філоненко, який помер учора в лікарні через поранення, що отримав під час боїв у Золочеві.

Відео: Поліція Харківської області

Як повідомлялося, 7 березня 2022 року бійці 93-ї ОМБ “Холодний Яр” разом зі співробітниками місцевої поліції вийшли назустріч колоні ворожої техніки, що просувалася з боку Козачої Лопані на Золочів, і взяли безпосередню участь у бойових діях, зупинивши ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-