Розкрадання коштів: мер Миколаєва назвав безпідставними звинувачення на адресу КП

Розкрадання коштів: мер Миколаєва назвав безпідставними звинувачення на адресу КП

Ексклюзив
Укрінформ
Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич назвав безпідставними звинувачення щодо комунального підприємства «Миколаївелектротранс» у розкраданні коштів на мобільні укриття.

Про це він сказав у інтерв’ю Укрінформу, коментуючи ситуацію з обшуками на комунальних підприємствах.

"Взяти хоча б ситуацію з мобільними укриттями на зупинках громадського транспорту, де КП «Миколаївелектротранс» звинуватили у розкраданні нібито 30 млн грн. Насправді, на будівництво витрачено лише 15 млн, і у нас є всі документи, і ми їх надали. Але звинувачення прозвучали публічно.Тепер той, хто організував цей хайп, зайшов у глухий кут і думає, як з нього вийти”, - сказав Сєнкевич.

За його словами, спостерігається певна тенденція: спочатку лунають звинувачення на адресу комунальних підприємств на деяких Телеграм-каналах, потім відбуваються обшуки, висуваються підозри. Та далі справи не розслідуються або "розвалюються" у судах за відсутністю доказів. Все це дуже погано впливає на репутацію міста та відносини з міжнародними партнерами, наголосив міський голова.

Читайте також: Закупівля овочерізок в укриття за завищеною ціною: столичній чиновниці оголосили підозру

Як повідомлялося, на комунальному підприємстві "Миколаївська ритуальна служба" проводилися обшуки та вилучення документів.

У Миколаєві на зупинках громадського транспорту встановили 14 залізобетонних укриттів, обладнаних кнопками тривоги та камерами відеоспостереження, які можуть захистити під час обстрілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-