У Рівному відкрили експозицію інтерактивного музею української звитяги

У Рівному відкрили експозицію інтерактивного музею української звитяги

Фото, відео
Укрінформ
Рівненський обласний театр ляльок відкрив новий театральний сезон прем’єрою, також тут відкрилася експозиція музею.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці управління культури та туризму Рівненської ОДА.

«В Рівненському академічному обласному театрі ляльок відкрився новий театральний сезон! Дуже цікава прем’єрна вистава «Коти-біженці» та військовий музей у фоє театру на 2-му поверсі», - йдеться у повідомленні.

Як уточнюють у театрі, так розпочали 49-й сезон.

Своєю чергою, як інформує у Фейсбуці проєкт Укроленд, у Рівненському академічному обласному театрі ляльок відкрили розширену експозицію першого в Україні інтерактивного музею української звитяги «Укроленд».

Зазначається, що до 15 листопада «Укроленд» експонуватиметься на площі майже 200 кв. м. на другому поверсі театру ляльок.

У музеї, створеному ветеранами та волонтерами, для відвідувачів доступні реальні експонати, які передали українські воїни з фронту російсько-української війни. Зокрема це зразки закордонних та українських озброєнь, трофеї, відбиті українськими бійцями в окупаційних військ РФ.

Читайте також: У Києві до Дня Незалежності відкрили виставку про шістдесятників і дисидентів

Доступні також унікальні навчальні, патріотичні атракціони - «Падіння Кремля», «Концерт Кобзона», «Потопити Москву», «Байрактар атакує. Знищити МІГ-З1К» та інші.

Вхід на виставку - за рекомендований добровільний донат для ЗСУ 50 грн. Всі зібрані кошти будуть передані на закупівлю ударних дронів для армії в рамках збору «Ударна сотня».

Фото: 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-