На Херсонщині внаслідок російського обстрілу виникла пожежа у нацпарку

На Херсонщині внаслідок російського обстрілу виникла пожежа у нацпарку

Укрінформ
На Херсонщині внаслідок ворожих обстрілів за минулу добу 22 серпня виникла пожежа на території національного парку «Кам’янська Січ» та на одному з підприємств у Бериславському районі.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Бериславської районної військової адміністрації Володимир Літвінов.

«Внаслідок обстрілів околиць с.Милове виникла пожежа на території національного парку «Кам’янська Січ», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, протягом доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Милівська, Новоолександрівська, Нововоронцовська та Тягинська територіальні громади. Серед них - м.Берислав, смт Нововоронцовка, с.Михайлівка, с.Новоолександрівка, с.Милове, с.Миколаївка та с.Ольгівка.

Читайте також: Ворог за добу 72 рази обстріляв Херсонщину, є загиблий

У результаті артилерійських обстрілів м.Берислав, смт Нововоронцовка, с.Ольгівка пошкоджені житлові будинки, у с.Новоолександрівка виникла пожежа на одному з підприємств.

Фото: Суспільне Херсон

Як інформують в РВА, поранення отримав житель с.Миколаївка Тягинської територіальної громади, якого направлено до лікарні.

Своєю чергою, як інформує в Телеграмі начальник Херсонської МВА Роман Мрочко, в обласному центрі внаслідок ранкового авіаудару виникло загорання закладу дошкільної освіти в Корабельному районі. До гасіння оперативно залучено 3 одиниці спеціалізованої техніки та 14 працівників особового складу ДСНС.

У результаті ворожого обстрілу поранень зазнали 6 людей.

Фото: Телеграм Херсонської МВА

Читайте також: Росіяни зранку завдали авіаударів по Херсону, шестеро поранених

Також зазначається, що за минулу добу ворог обстріляв Херсонську міську територіальну громаду 13 разів та використав 78 снарядів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Садовому та Комишанах. Внаслідок ворожих обстрілів одна людина загинула, ще 4 людини зазнали поранень різної ступені важкості.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія зранку завдала авіаударів по Херсону, постраждали шестеро людей.

Минулої доби, 22 серпня, російська армія здійснила 72 обстріли Херсонської області, загинула одна людина.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-