Донеччину готують до опалювального сезону із використанням різних джерел енергії

Донеччину готують до опалювального сезону із використанням різних джерел енергії

Укрінформ
На вільній від окупації РФ частині Донеччини під час опалювального сезону використовуватимуть декілька джерел енергії для опалення.

Про це розповів начальник Донецької ОВА Павло Кириленко у телемарафоні "Єдині новини", повідомляє Донецька ОВА у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Йде активна стадія підготовки до опалювального сезону, з громадами відпрацювали окремі питання, там, де опалювальний сезон буде проходити з підприємства "Теплокомуненерго" і підприємствами в громадах. Звичайно, розглянули й вирішили питання, де будуть використані альтернативні джерела опалення в тих громадах, де газопостачання не може бути відновлене. Тому ми готуємося до багатовекторного проходження опалювального сезону і використання різних джерел опалення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Данілов – про опалювальний сезон: Покладаємося на захист ППО та досвід енергетиків

Кириленко також зазначив, що на тимчасово окупованих територіях Донеччини краща ситуація з електро- та газопостачанням, але недостатнє водозабезпечення, з яким є велика проблема на окупованих територіях, через що повноцінно організувати опалювальний сезон неможливо.

Читайте також: У підземні сховища вже закачали 12,3 мільярда кубометрів газу – Міненерго

Як раніше повідомляв Укрінформ, у Донецькій області належне проходження опалювального періоду 2023/24 років неможливе у дев’яти громадах через пошкодження ворогом житлово-комунальної інфраструктури цих територій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-