Вибух у криміналістичному центрі МВС під Києвом: ДБР почало розслідування

Вибух у криміналістичному центрі МВС під Києвом: ДБР почало розслідування

Укрінформ
Працівники Державного бюро розслідувань розпочали розслідування за фактом вибуху на території Державного науково-дослідного експертного-криміналістичного центру МВС України, внаслідок якого загинули четверо співробітників.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє у Телеграмі.

У ході першочергових слідчих дій встановлено, що трагедія сталася 19 серпня під час дослідження експертами на території установи вибухонебезпечного предмета. В ході роботи об’єкт дослідження здетонував. Загинули четверо працівників центру, пошкоджено фасад головної будівлі, транспортні засоби та прилеглі будинки.

Працівники ДБР відразу провели огляд місця події, призначили судово-медичні та молекулярно-генетичні експертизи, допитали співробітників ДНДЕКЦ МВС України та інших свідків.

Тривають слідчі дії у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 267 (порушення правил поводження з вибуховими, легкозаймистими та їдкими речовинами або радіоактивними матеріалами, що спричинили загибель людей або інші тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Читайте також: У Києві затримали чоловіка, який підпалив 12 автівок військових

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок вибуху і пожежі на території Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС під Києвом загинули четверо співробітників.

Фото: МВС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-