Окупанти зламали кілька проукраїнських Teлеграм-каналів Мелітополя

Окупанти зламали кілька проукраїнських Teлеграм-каналів Мелітополя

Укрінформ
Російські окупанти зламали кілька проукраїнських Телеграм-каналів захопленого Мелітополя, щоб створити для мешканців інформаційний вакуум.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні вночі (загарбники – ред.) закрили комунікацію із ТОТ тим, що заблокували декілька Телеграм-каналів, які майже останні були для трансляції інформації на тимчасово окуповані території. Тож інформаційний фронт і інформаційна війна це також важливо. Ворог намагається зробити ще більший інформаційний вакуум для наших жителів", - сказав Федоров.

Серед зламаних - канал одного із найбільших за відвідуваністю місцевого сайту "РІА Мелітополь".

Читайте також: Вибухом в Енергодарі поранене «керівництво» загарбницької псевдополіції - ГУР

"Все, що ви зараз бачите у групах, - дії ворога. Власники каналів не мають доступу до адміністрування. Прошу вас подбати про особисту безпеку. Вийдіть зі зламаних чатів та відпишіться від зламаних новинних груп", - закликав у своєму Телеграмі Федоров.

Як повідомлялося, на окупованій території Запорізької області відразу після проведення фейкових виборів, запланованих на початок вересня, загарбники мають намір розпочати мобілізацію.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-