Жителям окупованого Лисичанська відмовляють в компенсації за пошкоджене житло

Жителям окупованого Лисичанська відмовляють в компенсації за пошкоджене житло

Укрінформ
У тимчасово захопленому Лисичанську російські загарбники відмовляють в наданні компенсації за пошкоджене житло.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

Як зазначають в ОВА, "окупаційна влада так званої "ЛНР" повідомила, що акредитаційні посвідчення, видані представникам ЗМІ іншими виборчими комісіями, зокрема навіть ЦВК РФ, під час виборів у "ЛНР" не діятимуть. Виборчий процес буде максимально закритий навіть, так би мовити, для своїх – акредитувати може лише "виборчком ЛНР", кого забажає".

Масове обурення жителів Лисичанська діями загарбників стримується виключно відсутністю зв’язку та інтернету, а також страхом перед військовими РФ, підкреслили в ОВА. Місто захоплене вже понад рік, але росіяни там майже нічого не роблять. Місцеві жителі навіть не дочекалися показових відновлень у вигляді нових вікон або дверей.

Читайте також: Військові РФ займають школи на окупованій Луганщині під власні потреби - ОВА

"Кажуть, що багато хто вимушений вдруге шукати, де перезимувати, якщо не вставить вікна за власний рахунок. Про яку-небудь компенсацію за пошкоджене або зруйноване житло в окупаційній адміністрації роблять вигляд, що не чули", - наголосили в обладміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Старобільську Луганської області росіяни зобов’язали усіх працівників підприємств стати на військовий облік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-