Кропивницький третю добу залишається без води

Кропивницький третю добу залишається без води

Фото
Укрінформ
Жителі Кропивницького внаслідок аварії на водогоні третю добу залишаються без води, яку надає ОКВП "Дніпро-Кіровоград".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Вранці 16 серпня більшість мікрорайонів міста все ще залишалася без водопостачання. ОКВП "Дніпро-Кіровоград" виклало у Телеграмі дев'ять актуальних адрес підвозу води: "Продовжуємо підвозити воду об’єктам соціальної сфери та населенню. На лінії працює п’ять машин".

Станом на 15:00 16 серпня споживачі у коментарях на Фейсбук-сторінці ОКВП залишають скарги на те, що вода у домівки так і не надійшла або з'явилася та зникла, а дев'ять місткостей з водою на місто, в якому проживає понад 200 тисяч осіб, не вистачає.

Інформація про аварію на водогоні з'явилася 13 серпня ввечері. Про неї повідомило ОКВП "Дніпро-Кіровоград" у Телеграмі. Без води залишився обласний центр - Кропивницький, Знам'янка та частково Олександрія.

14 серпня встановили причину аварії.

Наступного дня, 15 серпня, під час брифінгу у Кіровоградській ОВА повідомили, що аварію вдалося ліквідувати.

У міській раді Кропивницького того ж дня, 15 серпня, головний інженер Кропивницького ВКГ Олександр Антрощенко повідомив, що "за сприятливих обставин вода в мережах Кропивницького з'явиться у середу зранку", тобто 16 серпня, також у публікації міської ради оприлюднили розширений перелік встановлених місткостей з водою, кількість яких мала зрости до 30.

Читайте також: Житомир через аварію - без води

Втім, як масово повідомляють кропивничани, переважна кількість місткостей залишалися пустими протягом тривалих проміжків часу, люди чекали на підвіз води подекуди 4-6 годин і довше. В ОКВП "Дніпро-Кіровогрд" на такий випадок залишили номери гарячої лінії, але звернення містян не впливали на графік підвозу води.

Фото: соцмережі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-