Укрзалізниця продовжила додаткові рейси зі Львова у Карпати

Укрзалізниця продовжила додаткові рейси зі Львова у Карпати

Укрінформ
"Укрзалізниця" продовжує курсування потягів зі Львова до Яремче, Татарова-Буковеля, Ворохти і Рахова. Курсування додаткових поїздів спричинене підвищеним попитом у літній період.

Про це повідомляє Львівська ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що потяг №815/816 Львів - Рахів вирушавтиме зі Львова з 21 по 30 серпня о 15:22 і прибуватиме до Рахова о 21:15. Зворотно з Рахова цей потяг вирушатиме з 22 по 31 серпня о 04:18 і прибуватиме до Львова о 10:10.

«Дістатись гір цим потягом зручно з пересадкою можуть пасажири поїздів №743 та №191 Київ – Львів, №79 Дніпро – Львів, №21 Харків – Львів, №111/63 – 64/112 Ізюм, Харків – Львів та інших. В зворотному напрямку можна пересісти на рейси №86 Львів – Запоріжжя та №706 Перемишль – Київ», – зазначив начальник управління транспорту та звʼязку ЛОВА Степан Рудницький.

Читайте також: Укрзалізниця та OLX спільно боротимуться з квитковими шахраями

Квитки на рейси будуть доступні для придбання в застосунках "Укрзалізниці".

Як повідомляв Укрінформ, АТ "Укрзалізниця" на серпень та вересень 2023 року призначає шість додаткових поїздів на окремі дати в сполученні між Києвом та Кривим Рогом, Львовом і Ворохтою, а також Одесою, Ізюмом, Харковом, Дніпром та Львовом.

Фото: Укрзалізниця

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-