У Силах тероборони створили документальний фільм про злочини росіян на Київщині

У Силах тероборони створили документальний фільм про злочини росіян на Київщині

Відео
Укрінформ
Команда Сил територіальної оборони Збройних сил України створила документальний фільм "По той бік миру" про злочини російських загарбників у Бучанському районі Київської області.

Як передає Укрінформ, про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

"Фільм створений на основі зйомок, що велися на території Бучанського району Київської області з лютого 2022 року, від початку повномасштабного вторгнення, у місцях ведення бойових дій", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Про Оленівку треба знімати фільми, щоб ніхто не міг спотворити історію - свідок теракту

У фільмі зафіксовані наслідки воєнних злочинів російської армії та закарбована історія українського спротиву, а також наведені свідчення місцевих жителів, які пережили тимчасове захоплення військовими РФ населених пунктів.

Основна мета фільму - засвідчити всьому світу воєнні злочини, що відбувалися під час тимчасового захоплення території Бучанського району, та показати наслідки, що приніс із собою "русскій мір" на українську землю.

Читайте також: Папі Римському передали «Бучанську монету»

Як повідомлялося, 24 серпня кінооб’єднання "Вавилон'13" презентує фільм Володимира Тихого "День Незалежності" - це документальний портрет України та українців.

Стрічка зображує один День Незалежності очима працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, відповідальних за ввімкнення сигналу тривоги в столиці, "пляжних" патрульних з Одеси, операторки протитанкового комплексу, мінометної батареї, штурмовика ЗСУ, 14-річної прибиральниці пабу в Харкові, художниці з Києва та народного депутата, який стояв біля витоків проголошення Незалежності України.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-