На Львівщині через вибух газу постраждав чоловік

На Львівщині через вибух газу постраждав чоловік

Фото
Укрінформ
У м. Стебник Дрогобицького району через вибух газу зруйнувано приватний будинок, госпіталізовано чоловіка.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС у Львівській області у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Унаслідок вибуху газу виникла пожежа в м. Стебник Дрогобицького району в цегляному житловому будинку, розміром 10х15 м. До місця події було направлено рятувальників 5-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Дрогобич та рятувальників 37-го державного пожежно-рятувального поста м. Стебник та оперативну групу Дрогобицького районного управління", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на момент вибуху газу в будинку знаходився власник, 1967 року народження, якого з опіками всього тіла госпіталізували в Дрогобицьку міську лікарню №1. Також виникла пожежа в одній з кімнат будинку.

Унаслідок вибуху газу, будинок зазнав серйозних пошкоджень, пошкоджено стіни на площі 200 кв.м, підлога на площі 20 кв.м. Є загроза руйнуванню будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м.

Читайте також: Вибух газу у Полтаві: кількість постраждалих зросла до трьох

До ліквідації займання залучались 13 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Відповідні служби працюють на місці події, аби з'ясувати, що сталося, та встановити можливі причини вибуху газу, який призвів до руйнування будинку та травмування людини.

Як повідомляв Укрінформ, 12 серпня внаслідок ворожого обстрілу в місті Оріхів сталася пожежа в п’ятиповерховому житловому будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-