Росіяни зранку обстріляли село на Херсонщині – пошкоджене поштове авто

Росіяни зранку обстріляли село на Херсонщині – пошкоджене поштове авто

Укрінформ
Російські військові зранку 10 серпня обстріляли село на Бериславщині у Херсонській області, пошкодили поштову автівку, без жертв.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Бериславської районної військової адміністрації Володимир Літвінов.

«Окупанти продовжують завдавати ударів по Бериславщині», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 10 серпня зранку ворог обстріляв околиці та центр села Михайлівка Новоолександрівської територіальної громади, внаслідок чого пошкоджено поштову автівку.

Підкреслюється, що загиблих та поранених людей внаслідок цієї атаки немає.

Читайте також: За минулу добу ворог 65 разів обстріляв Херсонщину, є поранені

Начальник РВА також інформує, що протягом минулої доби під ворожим вогнем окупантів опинилися Бериславська, Новоолександрівська, Новорайська та Тягинська територіальні громади. Серед них - м.Берислав, с.Зміївка, с.Новоберислав, с.Золота Балка, с.Михайлівка, с.Червоний Маяк, с.Ольгівка, с.Одрадокам'янка та с.Тягинка.

Ворог завдав авіаударів по околицях с.Одрадокам'янки, також унаслідок танкових обстрілів по м.Бериславу пошкоджено житлові будинки. У с.Тягинці артилерійські снаряди поцілили по території медичного закладу. У с.Новобериславі ворог скинув вибухівку з дрона, внаслідок чого пошкоджено приватний транспортний засіб та житловий будинок. За минулу добу жертв та поранених серед цивільних осіб немає.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 9 серпня, російські війська 65 разів обстріляли Херсонщину, дві людини поранені.

Фото: Бериславська РДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-