У Сєвєродонецьку росіяни відкривають пункти прийому металобрухту

У Сєвєродонецьку росіяни відкривають пункти прийому металобрухту

Укрінформ
У тимчасово захопленому Сєвєродонецьку Луганської області російські загарбники відкривають пункти прийому металу.

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

“У Сєвєродонецьку користуються попитом пункти прийому металу. Люди, яких росіяни не в змозі забезпечити роботою, несуть туди все, що бачать навколо – під будинком, в сусіда, в покинутих установах”, - ідеться у повідомленні.

Як зазначили в ОВА, у Троїцькому загарбники вкотре ошукали населення: ходили по домівках, перевіряли телефони й документи на майно, рахували спорожнілі будинки.

“Загарбники не рахуються із власними втратами серед піхоти, віддаючи наказ про черговий безрезультатний штурм. Їхньому командуванню байдуже на особовий склад, головне – що подати до штабів. А значних успіхів у них немає багато місяців”, – заявив начальник ОВА Артем Лисогор.

За його словами, кількість поранених та загиблих російських військовослужбовців на Сватівсько-Кремінському напрямку тільки збільшується.

Читайте також: Росіяни розгорнули на Луганщині мобільні «паспортні столи» - ОВА

За словами очільника ОВА, для евакуації поранених до Сватового прибули медичні працівники загону спеціального призначення 442-го окружного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони РФ. З 1 по 7 серпня до госпіталів у Бєлгороді вони доправили близько 500 російських військових з вогневими пораненнями різного ступеня тяжкості.

"Аби приховати реальну кількість своїх втрат на фронті, загиблих росіян відправляють до Ростова-на-Дону", - зауважив Лисогор.

Ворог посилює авіаційний тиск на лінії фронту. Вчора завдав ударів з повітря по Новоселівському та Білогорівці. Артилерійських обстрілів зазнала Білогорівка, ідеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині загарбники замінюють колаборантів на чиновників з Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-