На Закарпатті мер Рахова достроково склав повноваження

На Закарпатті мер Рахова достроково склав повноваження

Укрінформ
На Закарпатті мер Рахова Віктор Медвідь достроково склав повноваження, у відкритому зверненні вказав, що причина - "роздратування влади".

Про це він повідомив у відкритому зверненні, опублікованому на сайті Рахівської міської ради, передає Укрінформ.

"Складаю повноваження. Не рахую потрібним залишатися на посаді, коли частина виборців смакує дезінформацією", - написав Медвідь.

У зверненні міський голова уточнив, що причиною відмови від посади є "роздратування влади" щодо нього. Він заявив, що не дозволяв «договорняків», боровся проти «інтересів чи забаганок окремих людей та депутатів, які намагалися отримати шматок землі, квадратні метри комунальної власності та інші преференції».

Читайте також: Тимчасовий керівник Львівської облради подав у відставку

"Вершиною роздратування для влади стали події по призначенню керівника Рахівського лісгоспу. Ми не дозволили «лісовим урядовцям» здійснити їх нечисті плани. І цього влада не пробачила!", - написав Медвідь.

Разом із тим відомо, що 21 липня 2023 року мера Рахова Віталія Медведя оголосили у розшук. Міського голову Рахова підозрюють у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем і підробці офіційних документів – ст.191 ч.4 та ст.366 ч.1. За даними правоохоронців, він переховувався від слідства.

Читайте також: Президент звільнив голів Конотопської, Житомирської та Білоцерківської РДА

Також відомо, що заступника мера Рахова підозрюють у привласненні 2,2 млн грн грантових коштів. За словами правоохоронців, під час будівництва реабілітаційно-оздоровчого центру на Закарпатті, кошти на який виділяли за міжнародними грантовими програмами, перевірка виявила привласнення 2,2 млн грн.

Як повідомлялося, Віктор Медвідь був обраний головою Рахова у жовтні 2020 року від партії "Слуга народу". Доти перебував на цій же посаді з 2015 року від партії "Єдиний центр".

Фото: facebook.com/rahivnews

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-