На Закарпатті обвалився навісний міст - загинула жінка, ще дві травмовані

На Закарпатті обвалився навісний міст - загинула жінка, ще дві травмовані

Фото
Укрінформ
У Закарпатській області внаслідок часткового руйнування навісного пішохідного мосту загинула туристка, ще дві жінки зазнали травм.

Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

Як повідомляється, о 22:00 3 серпня до Служби порятунку надійшло повідомлення про падіння в річку Чорна Тиса з пішохідного навісного мосту в селі Кваси Рахівського району трьох людей.

На місці події рятувальники з’ясували, що внаслідок часткового руйнування дерев’яного покриття мосту з висоти 20 метрів у річку впали три жінки.

Постраждалими виявилися жительки Київської області, які перебували там на відпочинку.

Рятувальники спустилися до жінок та ношами винесли їх наверх, де вже чекали лікарі.

"На жаль, попри старання медиків 54-річна постраждала померла у автомобілі "швидкої". Ще двох жінок, 1986 років народження, госпіталізовано до лікарні", – зазначили в ДСНС.

Одну з постраждалих, за даними служби, медики після надання допомоги відпустили до місця тимчасового проживання для амбулаторного лікування.

Як з'ясувалося, міст знаходиться на балансі Ясінянської громади, яка відповідає за його належний стан та утримання.

Слідчі Національної поліції вже розпочали кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 288 КК України.

В ОВА поінформували, що в області невідкладно збирають Раду оборони області й регіональну комісію ТЕБ та НС з цього питання.

Читайте також: На Закарпатті з нового родовища добули першу сіль

Як повідомляв Укрінформ, 24 липня в Закарпатській області внаслідок обвалу мосту в річку Тересва впали два транспортні засоби. Серед постраждалих – діти.

Фото: Телеграм ДСНС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-