Проєкт із прозорих іспитів на водійські права розширили ще на чотири області

Проєкт із прозорих іспитів на водійські права розширили ще на чотири області

Укрінформ
Проєкт із забезпечення прозорих іспитів на водійські права у сервісних центрах МВС розширився із четверга ще на 4 області України - Рівненську, Житомирську, Кіровоградську і Сумську.

Про це під час поїздки до Рівного заявив начальник Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Микола Рудик, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу ГСЦ.

“Відсьогодні проєкт забезпечення прозорих умов складання іспитів розширюється ще на 4 області: Рівненську, Житомирську, Кіровоградську та Сумську. До цього він уже два місяці успішно триває у Київській, Львівській, Одеській та Вінницькій областях. Проєкт передбачає оптимізацію екзаменаційної діяльності в регіонах, запровадження системи онлайн-запису на практичний іспит, а також технічне переоснащення класів та автівок для приймання іспитів”, — зазначив Рудик.

Своєю чергою голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль пообіцяв, що обласна влада спільно з тергромадами, де знаходяться сервісні центри МВС, виділять субвенцію для придбання автомобілів, аби посилити матеріально-технічну базу цих сервісних центрів. «Особлива увага для них — це інклюзивність», — сказав він.

Читайте також: Іспит на водійські права фіксуватимуть мінімум чотири відеокамери

У Головному сервісному центрі також оприлюднили список адрес, за якими триватиме проєкт із забезпечення прозорих іспитів. У відомстві поінформували, що усі ці сервісні центри МВС перетворюються на екзаменаційні хаби у своїх областях. 

Як повідомлялося, з 1 червня у перших чотирьох областях стартував пілотний проєкт із забезпечення прозорих іспитів у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ. 

Із 1 серпня в Україні скасовано обмеження на кількість спроб складання практичного іспиту для отримання водійського посвідчення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-