На Сумському напрямку росіяни щодня гатять з далекобійної артилерії та мінометів - Наєв

На Сумському напрямку росіяни щодня гатять з далекобійної артилерії та мінометів - Наєв

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що на Сумському напрямку армія РФ щодня гатить з далекобійної артилерії та мінометів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє командування Об’єднаних сил Збройних сил України.

Наєв відвідав населені пункти поблизу російського кордону у Сумській області, а також поспілкувався з місцевими жителями, які щодня потерпають від обстрілів.

Метою робочої поїздки командувача стало ознайомлення з умовами проживання місцевого населення та вивчення умов несення служби та виконання бойових завдань підрозділами щодо посилення захисту цивільних об’єктів та об’єктів критичної інфраструктури Сумщині, яка має найдовший кордон з Росією – 564 км, ідеться у повідомленні.

Читайте також: Ворог уночі та вранці 14 разів обстріляв Сумщину

«На Сумському напрямку ворог щодня гатить з далекобійної артилерії та мінометів. Але, українські воїни мають чітке завдання адекватно реагувати та в разі необхідності діяти на упередження», – зазначив Наєв.

За його словами, військові, які боронять цей напрямок, дуже вмотивовані, знають своє бойове завдання й успішно його виконують.

«Задля більшого захисту цивільного населення працюємо разом із обласною військовою адміністрацією та робимо все для того, щоб кожен сумчанин був упевнений у Збройних силах України», - наголосив командувач.

Читайте також: Ракетний удар по Сумах: є загиблий та поранені, у поліції показали наслідки

Під час зустрічі з командирами підрозділів генерал-лейтенант окреслив низку конкретних заходів, спрямованих на забезпечення обороноздатності території та миттєвого реагування на ворожі обстріли.

Як повідомляв Укрінформ, на Сумщині Наєв відвідав позиції на прикордонні та госпіталь.

Фото: КОС ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-