На Донеччині належне проходження опалювального сезону неможливе у дев’яти громадах - ОВА

На Донеччині належне проходження опалювального сезону неможливе у дев’яти громадах - ОВА

Укрінформ
У Донецькій області належне проходження опалювального періоду 2023/24 років неможливе у дев’яти громадах через пошкодження ворогом житлово-комунальної інфраструктури цих територій.

Як передає Укрінформ, про це повідомила Донецька обласна військова адміністрація з посиланням на начальника ОВА Павла Кириленка.

«У зв’язку з активними бойовими діями, значними пошкодженнями житлово-комунальної інфраструктури, на сьогодні неможливо забезпечити належне проходження опалювального періоду 2023-2024 років у Авдіївській МВА, Вугледарській МВА, Лиманській МВА, Святогірській МВА, Мар’їнській МВА, а також всіх територіальних громадах Бахмутського району (Бахмутській МВА, Званівській СВА, Сіверській МВА, Торецькій МВА, Часовоярській МВА)», - заявили в ОВА.

В решті територіальних громадах області, що знаходяться на підконтрольній українській владі території, ведеться підготовка до роботи в осінньо-зимовому періоді 2023-2024 років.

Читайте також: У Миколаєві міняють трубопровід опалення, що забезпечить теплом десятки будинків

Зокрема, готуються житлові будинки, об’єкти теплового та водопровідно-каналізаційного господарства, об’єкти соціальної сфери, у тому числі лікарні.

«Сподіваємось, що опалювальний період у цих громадах відбудеться», - заявив Кириленко.

Як повідомлялося, Донецька область постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує лікарні, школи, дитсадки, та різні інфраструктурні об'єкти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-