Поліція на Закарпатті з’ясовує, чи зруйнувала аварійний міст вантажівка

Поліція на Закарпатті з’ясовує, чи зруйнувала аварійний міст вантажівка

Ексклюзив
Укрінформ
Поліція на Закарпатті поки не відкрила провадження щодо власника вантажівки, яка зруйнувала міст через Тересву, проїхавши по ньому з вагою, що в сім разів перевищила допустиму.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила речниця ГУНП в Закарпатській області Ганна Дан.

"Поліція вивчає факт перевищення допустимої ваги вантажівки, яка спричинила обвал мосту через річку Тересву на Закарпатті учора, 24 липня (повідомлялося, що вага вантажівки, через яку впав міст, перевищувала допустиму в сім разів - ред.). Наразі окремого провадження немає, є провадження, відкрите учора за статтею 288 ККУ (порушення правил, норм і стандартів утримання дорожного полотна). У його межах ми наразі фіксуємо всі моменти, пов'язані з обвалом моста", - повідомила Дан.

За словами речниці поліції Закарпаття, наразі поліція чергує на місці події разом із іншими критичними службами. Зокрема, поліцейські скеровують громадян на об'їзд.

Читайте також: У ДСНС розповіли про зведення переправи на місці зруйнованого мосту на Закарпатті

Також повідомлялося, що на місці події розгорнули оперативний штаб із критичних служб.

Дорожники та рятувальники встановлюють на місці зруйнованого мосту тимчасову переправу.

Читайте також: Міст, який обвалився на Закарпатті, капітально не ремонтували 66 років

Як у свою чергу повідомили в Службі відновлення та розвитку інфраструктури в Закарпатській області, рух мостом у смт.Тересва був дозволений транспорту, вага якого не перевищує сім тонн. Вантажний транспорт відповідно до затвердженої організації схеми руху, мав рухатися в обхід дорогами місцевого значення О 070602 Колочава - Усть-Чорна - Калини - Бедевля та С 071115 Тересва - Нересниця, протяжність об’їзду 35 км. Відповідні знаки та схеми об’їзду виставлені. Утім, допустима норма ваги власником вантажівки була перевищена у сім разів.

Як раніше повідомляв Укрінформ, у понеділок увечері на Закарпатті обвалився міст через Тересву, п'ятеро людей травмовані, з них двоє - діти. Один чоловік - у тяжкому стані.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-