Донецька ОВА показала наслідки обстрілів «Градами» Костянтинівки

Донецька ОВА показала наслідки обстрілів «Градами» Костянтинівки

Відео
Укрінформ
Донецька ОВА оприлюднила відео з наслідками нічних обстрілів «Градами» російських військ по Костянтинівці, де загинуло подружжя, у яких дитина залишилася сиротою.

Відповідний ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео – зруйновані майже вщент приватні будинки, на землі викинуті вибухом двері, будівельне сміття, що утворилося зі зруйнованих даху та стін будинку, вирва від снарядів розміром не менше півтора метра.

Старий батько розповідає, що було пряме влучання в будинок, де перебували його донька, зять та онук. «Онук виліз із дому, він з іншої сторони спав. А донька із зятем з іншої сторони були і загинули», - розповів він.

Біля іншого зруйнованого будинку чоловік розказав, що приліт був вночі і він чудом залишився живим. «О 4-ій ранку прилетіло. Я не зрозумів. Все в пилюці, я підскочив і подумав – що ж таке?...Та ледве не впав у вирву», - повідомив він. Та додав, що сам він переїхав з Авдіївки у Костянтинівку рік тому, бо там ще гірше, там вже неможливо було жити. «Там квартира розбита, все розбито. І ось тепер тут… Ну що, жити потрібно продовжувати і щось робити», - сказав чоловік.

Читайте також: Росіяни обстріляли Берислав на Херсонщині

Під відео Донецька ОВА написала, що росіяни ударили по Костянтинівці з «Градів» — поцілили у приватний будинок, загинуло подружжя, дитина залишилася сиротою. Крім того, осколками та ударною хвилею пошкоджені 20 приватних будинків, школу і газогін.

«Костянтинівка постійно перебуває під ворожими обстрілами — залишатися там небезпечно. Евакуюйтесь своєчасно!» - наголосили в облдержадміністрації.

Як повідомлялося, Донеччина постійно перебуває під обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, руйнує житлові будинки, школи, лікарні, дитсадки та інфраструктурні об’єкти.

Фото: Павло Кириленко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-