Атака дронів на Кривий Ріг: є влучання, постраждав чоловік

Атака дронів на Кривий Ріг: є влучання, постраждав чоловік

Фото
Укрінформ
Вночі ворог атакував Кривий Ріг. Є влучання. Постраждав чоловік. 

Про це в Телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

"Вночі область атакували ворожі безпілотники. Захисники з ПВК "Схід" збили 6 "Шахедів". Втім ліквідувати всі повітряні цілі не вдалося. Влучання – у Кривому Розі", - йдеться у дописі. 

Пошкоджене комунальне підприємство. На його території одна адмінбудівля знищена, ще три – понівечені. Побита спецтехніка.

Зачепило й транспортне підприємство і два двоповерхові житлові будинки. 

Постраждав 56-річний чоловік. Він лікуватиметься вдома.

Читайте також: Тяжкі бої точаться на п'яти напрямках, за добу - близько 30 зіткнень

Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул підтвердив у Телеграмі, що внаслідок нічної атаки безпілотників є влучання по комунальному підприємству, знищені адмінбудівлі, техніка, вибиті вікна у житлових будинках, лікарнях та школах.

"Одне влучання - по комунальному підприємству. На його території знищена одна адмінбудівля, бокс для зберігання техніки, 7 одиниць автотранспорту, пошкоджено 3 адміністративні будівлі. Також є влучання в одноповерхову адміністративну будівлю та бокси для зберігання техніки. Пожежі ліквідовані. Поранена одна особа 1967 року народження, садна ділянки тулубу. Йому надана вся необхідна медична допомога. Вибиті вікна в декількох десятках багатоквартирних та приватних будинків, в 5 лікарнях та 4 школах", - поінформував він. 

Вдарив агресор і по Синельниківщині. По Великомихайлівській громаді поцілив з артилерії. Пошкодив склад, приватний будинок і лінію електропередач. Люди не постраждали.

Як повідомляв Укрінформ, на південному напрямку під час атаки ворожих безпілотників сили протиповітряної оборони вели бойову роботу у складних погодних умовах.

Фото: Телеграм/Сергій Лисак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-