Загарбники посилили перевірки на в’їзді до Кремінної - Луганська ОВА

Загарбники посилили перевірки на в’їзді до Кремінної - Луганська ОВА

Укрінформ
До тимчасово захопленої Кремінної Луганської області росіяни пропускають лише вибірково тих, хто пройшов ретельну перевірку і має нову перепустку.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

Зазначається, що від початку тижня стало ще важче потрапити до Кремінної. Видані раніше перепустки не діють – потрібні нові. Їх можна отримати на місці, але дійсні документи лише впродовж 90 днів.

“Без реєстрації у Кремінній потрапити в місто стало важче, навіть при наявності рідних. Пропускають лише вибірково після ретельної перевірки”, - пояснили в ОВА.

В обладміністрації констатували, що життя в захоплених торік населених пунктах стає дедалі гірше. Мешканці Рубіжного скаржаться, що обіцяного росіянами відновлення міста упродовж року вони так і не дочекалися. У кого є можливість, живуть у навколишніх селах, адже за відсутності комунікацій залишатися в багатоповерхівках неможливо.

Читайте також: У захопленому Сєвєродонецьку люди живуть без каналізації, світла та води

При цьому ціни на харчові продукти продовжують зростати, а їхня якість залишається незмінно низькою. Падає купівельна спроможність населення, якому дешевше з’їздити по їжу та речі першої потреби до Старобільська.

У Луганській ОВА також зазначили, що перепустки для в’їзду в Рубіжному більше не видають. Натомість зупиняють на блокпості і направляють до сусіднього Сєвєродонецька.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території Луганської області росіяни почали вилучати водійські посвідчення у чоловіків, які не мають у військовому квитку позначки про перебування на обліку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-