Кількість жертв смертельної аварії на Чернігівщині зросла до чотирьох

Кількість жертв смертельної аварії на Чернігівщині зросла до чотирьох

Укрінформ
Трирічна дитина з автомобіля, який у середу ввечері потрапив під поїзд у Чернігівській області, померла. Таким чином, число жертв аварії зросло до чотирьох.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Другу дитину, яка зазнала травм, співробітники ГРПП помістили до службового авто та помчали назустріч швидкій допомозі, а потім супроводили карету медиків до лікарні. На жаль, трирічна дівчинка померла в лікарні», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають у поліції, обставини ДТП нині розслідують слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції у рамках провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб).

Читайте також: На Чернігівщині автівка потрапила під потяг - троє загиблих, серед них дитина

Попередньо відомо, що водій автівки рухався в напрямку Ніжина через залізничний переїзд, який обладнаний світловою та звуковою сигналізацією, а також відповідними дорожніми знаками.

Водій проігнорував заборонені сигнали та рушив через переїзд, унаслідок чого відбулося зіткнення з електропоїздом сполученням Чернігів-Ніжин.

Читайте також: У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку, є загибла

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок ДТП 32-річний водій, його 29-річна дружина та їхня восьмирічна дочка загинули на місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-