У Запоріжжі негода пошкодила лініїї електропередач, у Франківську обвалився міст

У Запоріжжі негода пошкодила лініїї електропередач, у Франківську обвалився міст

Фото, відео
Укрінформ
У Запоріжжі надвечір у п'ятницю пройшла злива, яка супроводжувалась сильним вітром. У місті багато повалених дерев та пошкоджених ліній електропередач. Водночас в Івано-Франківську через негоду обвалилася частина пішохідного мосту.

Про це у Телеграмі повідомив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

"Комунальні служби працюють над усуненням наслідків сьогоднішньої негоди. До роботи залучено Міську спеціалізовану аварійно-рятувальну службу, Муніципальну аварійну службу, «ЕЛУАШ», «Зеленбуд», «Титан» та «Запоріжміськсвітло». Комунальники перевіряють стан дощоприймальників і очищають їх від сміття, яке потрапило туди під час зливи, та прибирають і розпилюють дерева, які впали на дороги або лінії зовнішнього освітлення. Енергетики приступають до відновлення зруйнованих електромереж", - написав Куртєв.

Усі роботи триватимуть до початку комендантської години та продовжаться завтра.

У деяких районах міста випав град, сильний вітер зламав дерева та повалив їх на автівки та дороги. Інформації про постраждалих не надходило. Наразі в місті спокійна погода.

Водночас в Івано-Франківську внаслідок негоди обвалилася частина пішохідного мосту.

Відео: Руслан Марцинків

"Велика вода обірвала частину берега з боку Німецького озера, також обірвала частину пішохідного мосту на Набережній. Зараз міст перекритий. Проходу нема", - повідомив міський голова Руслан Марцінків у Фейсбуці

Читайте також: На Київщині внаслідок негоди знеструмлені 50 населених пунктів

За його словами, на місці перебувають представники комунальних служб і поліції. Жертв немає.

Марцінків зауважив, що рівень води зараз досить високий, тому до робіт з відновлення пошкодженої частини мосту візьмуться після її спаду. Поки що вода прибуває.

Як повідомлялося, на Прикарпатті грозові дощі спричинили підтоплення близько 300 дворогосподарств, відкритих територій та місцевих доріг.

Фото: Анатолій Куртєв, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-