На Львівщині офіцеру оголосили підозру за побиття солдата

На Львівщині офіцеру оголосили підозру за побиття солдата

Укрінформ
Працівники Державного бюро розслідування повідомили про підозру офіцерові, який 24 червня на Львівщині побив підлеглого.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба ДБР у Львові, передає Укрінформ.

Зазначається, що про побиття на гарячу лінію ДБР повідомила сестра військовослужбовця. “Встановлено, що офіцер вдарив солдата, коли побачив, що той справляє природню потребу просто неба — неподалік намету. Так він хотів навчити підлеглого правил поведінки та підвищити власний авторитет серед військовослужбовців”, - йдеться у повідомленні.

За даними ДБР, внаслідок удару у солдата діагностували закритий розрив печінки та забій підшлункової залози. Потерпілий вже переніс операцію та досі перебуває на лікуванні.

Читайте також: Погрожував зламати ногу: на Хмельниччині через скандал перевірять працівників військкомату

Офіцеру повідомлено про підозру у перевищенні службових повноважень (ч. 5 ст. 426-1 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Як повідомляв Укрінформ, старшого офіцера Закарпатського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, який побив дружину військовослужбовця, звільнять з лав Збройних сил України.

Фото: ДБР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-